dissabte, 28 de març del 2020

BENVINGUTS I BENVINGUDES A CASA MEVA!


Què? Us pensàveu que jo no estava confinat o què??? Doncs clar que ho estic!!!

Tancat a casa amb els meus pares i el pesat del meu germà petit, l’Aleix!!! Vosaltres també, no? Clar, ben fet!

Mireu, si us sembla bé, aquests dies us aniré fent cinc cèntims d’allò que vaig fent al llarg del dia i també d’allò que em va passant pel cap… Us sembla bé? La veritat és que la vostra resposta m'és una mica igual perquè ho penso fer igualment!!! A més a més aquest any a la meva escola també fem escriptura creativa i de tant en tant m’agrada inventar-me alguna coseta… Però no patiu, que totes les històries que us explicaré seran veritat de la bona...o quasi totes!

Avui, després de força dies ja tancats a casa, m’he decidit a intentar aprofitar aquesta situació per fer coses que sempre he volgut fer i que mai no he fet per alguna excusa o altra…


“No deixis per demà el que puguis fer avui…”


Ara ja no hi ha excuses… Pensa en allò que sempre has volgut començar a fer i que mai has iniciat pel motiu que sigui… Sí, sí...tu! Pensa-hi! Pensa-hi i comença-ho! Que no et ve res al cap?? No m'ho crec... Potser escriure una carta a un cosí que tens a Costa Rica, potser aprendre a fer ganxet, potser fer un campionat de parxís amb els pares, potser fer un robot gegant d'escuradents o potser fins i tot convertir-te en un especialista de balls de saló... La vida està plena d’oportunitat perdudes i jo no en penso deixar escapar cap ni una… Ja tens allò que faràs aquests dies que sempre has volgut fer??? Sí?? Doncs fil a l’agulla! Llença’t-hi de cap!

Jo ja he fet una d'aquestes coses que mai havia trobat el moment per fer i ha sigut genial... Avui mateix he fet el primer concurs familiar de llançament de pinyols d’oliva.

Demà us explico com ha anat!

Ah, i perquè no us avorriu, cada dia us posaré un vídeo o alguna cosa que estigui prou bé per dibuixar-vos un somriure o fer-vos pensar una miqueta... Avui una cançó que em va ensenyar un dia el meu avi!!! Ah i alerta que no us passi a vosaltres perquè quan el meu avi va ballar aquesta brutal cançó, al tros de "l'estribillo" li van caure els pantalons i es va quedar amb els calçotets del Bob Esponja a la vista!!!

Apa, a ballar s'ha dit! Als vostres pares segur que els encanta perquè és de la seva època!! 

Ah, i no us oblideu de posar comentaris eh!!! Podeu explicar-me què us heu animat a començar a fer a casa!



17 comentaris:

Joel Cabello ha dit...

Molt divertit el diari de l'Andreuet quin crack! Lo millor de tot ha sigut la canço la veritat molt divertida, havera que hens explica dema l'Andreuet estic inpacient per saber-ho.
Joel Cabello.

Marc Ruiz ha dit...

Jo a casa, cada dia a la tarda fem qualsevol joc de taula amb tota la familía, jo he volgut jugar a jocs de taula, perque molt poques vegades podem jugar tots junts a algun joc.

Aixi que a mi sempre m'agrada jugai m'ho estic passant molt be amb la meva familia.

I al respecte de la cançó, el meu pare va dir que era mes vella que ell.

Marc ruiz

Bet Fernàndez ha dit...

Hola Gràcies per pensar el diario de l'Andreuet així estaré més distreta.
Jo des de feia temps em volia tornar a mirar la sèrie de ``the vampire diaries´´i ara he aprofitat per mirar-la de nou.
Bet Fernàndez

Unai Peña ha dit...

La cançó ha estat molt divertida, però una mica estranya, no he ballat perque em dona vergonya però la meva mare i la meva germana si.

Cada tarda faig exercici amb la meva mare i lo que he descobert que estic aguantant sense jugar un partit de fútbol, he fet reptes i m'ho he pasat molt bé fent-los i aconseguint-los.

No llegeixo molt però a partir d'ara cada dia abans d'anar a dormir pujaré al meu llit i llegiré 15 minuts.

Unai Peña

Laia Martínez Hernández ha dit...


Bona Tarda , moltes gràcies per ficar aquet Adreuet la veritat que m´ha fet treure un somriure .... m´ha agrdat molt poguer lleguir aquet Andreuet doncs encara no se que puc fer, però la veritat que ja m´ha vingut algo al cap sempre he volgut apendre a tocar el piano i ara tinc el moment de poguer disfrutar i gaudir .
Moltes gràcies !

Llum Burgos ha dit...

Hola!! M'ha semblat molt bé l'Andrauet ja que estava una mica aborrida i així puc llegir l'Andrauet i després pensar quins reptes puc fer amb la família.
La cançó ha estat molt xula, em sonava una mica ja que l'havia escoltat una mica, m'agrada molt!!

Natàlia ha dit...

Hola Andreuet!!!
M'ha agradat saber de tu.
Jo ja he començat a fer una manualitat que tinc de fa un parell d'anys i no l'havia fet encara. Espero poder acabar-la i poder fer-ne més que en tinc guardades.

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt la historia
També m'ha agadat més l'Andreuet.
Ets un crack escrivint l'Andrauet


La musica
Rimosa, alegra i marxose
Sobretot la canso s'etenganxa.
Moltes gracies per tot

Roger Prat

Unknown ha dit...

Hola soc L´Emma i em sembla genial posar històries de l´Andreuet al bloc perquè si no tens res a llegir i no pots sortir a comprar un llibre, aquì tindrem l´Andreuet.M´ha semblat bé l´història i la cançó és divertida per passar un bon moment ballant.

ivetcarrasco ha dit...

es molt xula la canço

Anònim ha dit...


Hola sóc la Laia.M.S i em sembla molt bé saber del día día del Andreuet.
Jo el que estic fent aquests dies és aprofitar per llegir i m'he posat un objectiu i és poder llegir dos llibres abans que s'acabi el confinament.
AH!!! per cert la cançó molt divertida.

Carles Colomes ha dit...

Que guai que poseu l'Endreuet! Es molt divertit!

I la cançó també!

Ivet Valverde ha dit...

És molt interessant saber les coses que li passen a l'Andreuet ara que està tancat a casa. A més ens diu consells per no avorrir-nos.

Eric Granado ha dit...

Hola, el conte de l'Andreuet és molt divertit però la cançó no em sona de res. 🤣🤣

IVAN NIETO ha dit...

Hola m'agradat molt que us quideu.
ADEU

Yeratel ha dit...

Eizan,
me ha gustado la música,
porque era muy xula, era xulisima.

Anònim ha dit...

M´agradat molt la canço i la historia del Andreuet.